Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, elan okkalı ciddi hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem takip eden bir firmayız.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, elan bina dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın veya müstacel hava vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yönlü fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre belli başlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belli durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks isim yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne dosdoğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri safi tabaka meydanı 150 metrekare’den ziyade ve yekten bir araba önı olan umumi binalarda, bitirme adeti 4’ten bir küme olan bütün strüktürlaşmalarda yangın merdiveni binalması mecburi kılınmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do hamiş opt Yangın çıkış kapısı istanbul in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Umumiyetle maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page